(0316) 26 81 07

Weidepoorten

Een poort in uw wei hoeft niet zomaar een poort te zijn. Hendriks Omheining levert weidepoorten van onder andere De Sutter Naturally. Deze gerenommeerde producent van topkwaliteit omheiningen en weidepoorten uit Belgiƫ brengt schoonheid en veiligheid op uw erf en landgoed, voor zowel paardenhouders en klein- en grootveehouders.

Stijlvolle weidepoorten

Maak uw keuze uit twee types weidepoorten; weidepoorten Field Gate en weidepoort Don Quichotte. Dit zijn poorten van het beste materiaal, ze zijn extra veilig en voorzien van bijpassend beslag. Beide modellen garanderen een authentieke landelijke uitstraling die past bij de omgeving van uw erf.

Geen scherpe onderdelen

Veel problemen en ongelukken tijdens de weidegang zijn te verkleinen met een stevig hekwerk en weidepoort gemaakt zonder scherpe hoeken, uitstekende nagels en schroeven. De Sutter Naturally maakt weidepoorten en omheiningen die aan deze eisen voldoen. Geniet daarbij van tot wel 30 jaar garantie.

Meer informatie over weidepoorten

Wilt u meer weten over weidepoorten van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact met ons op.