Over Hendriks omheining

Bij Hendriks Omheining houden we van bijzonder. Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken en tegelijkertijd terrein gebruikers en dieren veilig faciliteren in de dagelijkse gang van zaken. Hendriks Omheining levert afrasteringpoortenhekwerken en andere soorten omheining voor de paardensport, grootvee- en kleinveehouders. Hendriks Omheining is gevestigd in Didam en levert aan particulieren en bedrijven uit binnen- en buitenland. 

Voordat Hendriks Omheining in 2011 werd opgericht, zwaaide Jan Arts de scepter bij Jan Arts Omheiningen. Jeroen Hendriks, samen met Diderik Corts de huidige eigenaar van Hendriks Omheining, werkte al een paar jaar samen met Jan Arts Omheiningen, dat toen nog gevestigd was in Loerbeek. Zowel Jan als Jeroen zijn bekende gezichten in de wereld van de paardensport en zijn vaak te vinden op beurzen en evenementen. In 2011 nam Jeroen Jan Arts Omheiningen over. Mede dankzij de hulp van Jan Arts is het bedrijf verder gegroeid om het gebied van omheiningen & afrasteringpoorten, hekwerken en hindernissen. De laatste jaren wordt er steeds meer samengewerkt met zusterbedrijf Hendriks Hoveniers.

Jeroen was sinds de overname van Jan Arts Omheiningen al eigenaar van het tot Hendriks Omheining omgedoopte bedrijf. Sinds 2017 heeft hij samen met Diderik Corts de leiding.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken op het gebied van omheiningen, afrastering, poorten, hekwerken en hindernissen neem dan contact met ons op.