Hendriks omheining:
Voor hobbyvee, kleinvee en de professional

Bekijk onze omheiningen

ONZE PRODUCT GROEPEN

WIL JE MEER INSPIRATIE OPDOEN? Bekijk onze producten of neem contact op

VOOR IEDER WEILAND EEN PASSENDE OPLOSSING

Bij Hendriks Omheining houden we van bijzonder. Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken en tegelijkertijd terrein gebruikers en dieren veilig faciliteren in de dagelijkse gang van zaken. Hendriks Omheining levert afrastering, poorten, hekwerken, hindernissen en andere soorten omheining voor de paardensport, grootvee- en kleinveehouders.

WAT ZIJN DE ERVARINGEN VAN KLANTEN?

We kunnen Hendriks Omheining van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige paardenomheining. Hun combinatie van vakmanschap, klantgerichtheid en materialen maakt Hendriks de leverancier voor de omheinen van onze paardenweide.

Fam. Heijnen

Via bekende kwamen we terecht bij Hendriks Omheining, na telefonisch contact met Marko kwam hij bij ons op locatie kijken. Een zeer prettig gesprek waarin hij ons heeft geholpen bij het kiezen van het juiste hout en toegangspoorten voor de afrastering van onze schapen. De afwerking is perfect en de omheining past prachtig bij de omgeving van onze tuin.

De heer en mevrouw Achterveld

De werkzaamheden werden precies volgens planning uitgevoerd en het team werkte zeer efficiënt. Ze hielden ons voortdurend op de hoogte van de voortgang en zorgden ervoor dat alles naar onze volle tevredenheid werd afgerond.

De heer Peters