(0316) 26 81 07
piste-omheining Square safety de sutter hendriks omheining

Piste-omheining Square Safety

U wilt op een veilige en onbezorgde manier trainen met uw paard en de gevolgen van een valpartij graag verkleinen. Een piste-omheining van De Sutter Naturally maakt het mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de piste-omheining Square Safety, deze is haast onverwoestbaar en maakt rijden in stijl en veiligheid mogelijk. Partner van De Sutter Naturally, Hendriks Omheiningen, plaatst deze omheiningen bij u op locatie binnen Nederland. 

Sterk en mooi

De piste-omheiningen van De Sutter Naturally zijn gemaakt van sterk geimpregneerd grenen. De planken en toprail hebben afgeronde hoeken en zelfs bij de montage komt geen enkele scherpe schroef kijken. Alles wordt met de houten staanders van 12x12 cm bevestigd via een pen gat verbinding.

Geheel onderhoudsvrij

De piste-omheining van De Sutter lijn Massive Safety zijn onderhoudsvrij en gemaakt van geimpregneerd hout. De Sutter maakt omheiningen uit gecreosoteerd grenenhout. Bij gecreosoteerd hout wordt het hout wordt eerst in de oven, bij ongeveer 125 graden Celsius, gedroogd en daarna geïmpregneerd. Zo wordt het product tot diep in de planken en staanders gezogen. Het hout van de Massive Safety piste-omheining heeft een zeer lange levensduur en daardoor geven we u tot wel 20 jaar garantie.

In diverse hoogtes verkrijgbaar

De piste-omheining Square Safety kunt u bestellen in 3 hoogtes:

  • 75 cm hoogte met 1 horizontale plank + topbalk
  • 1,20 meter hoogte met 2 horizontale planken + topbalk
  • en 1,40 meter hoogte met 2 horizontale planken + topbalk

Meer informatie over piste-omheining Square Safety

Wilt u meer weten over piste-omheining Square Safety van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact op met Hendriks Omheiningen.