(0316) 26 81 07
Hendriks Omheining

Piste-omheining Royal Tropic Safety

Ontdek de piste-omheining Royal Tropic Safety met een doorlopende toprail. Deze omheining is vrij van uitstekende elementen en dat maakt deze omheining anders dan andere omheiningen. Gebruik de Royal Tropic Safety omheiningen voor uw pistes, maar ze zijn ook perfect geschikt als omheining voor weidegangen.

Extra veiligheid

Het uitblijven van uitstekende elementen zorgt ervoor dat deze omheining extra veilig is voor ruiter en paard. In plaats van schroeven en nagels te gebruiken, zijn de balken van deze omheining verbonden met pen gatverbindingen aan extra sterke hardhouten staanders van 10x10 cm dikte. 

Kwaliteitsomheiningen van hardhout

De naam Royal Tropic Safety zegt het al: Het gaat hier om een hardhouten omheining, maar wel van duurzaamheidsklasse 1. Het hout vergrijst door de jaren en dat geeft het een authentiek effect. Combineer het hekwerk met een van de De Sutter weidepoorten. Met de Royal Tropic Safety omheining bent u vrij van onderhoudswerkzaamheden. U heeft een garantie op het hout van wel 30 jaar.

In diverse hoogtes verkrijgbaar

De piste-omheining Royal Tropic Safety kunt u bestellen in 3 hoogtes:

  • 75 cm hoogte met 1 horizontale plank + topbalk
  • 1,20 meter hoogte met 2 horizontale planken + topbalk
  • en 1,40 meter hoogte met 2 horizontale planken + topbalk

Meer informatie over piste-omheining Royal Tropic Safety

Wilt u meer weten over piste-omheining Royal Tropic Safety van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact op met Hendriks Omheiningen.