(0316) 26 81 07
Weidepoorten

Weidepoorten

Sluit u weide af met een weidepoort die past bij de omheining van uw weide en de omgeving. Hendriks Omheining levert lichte weidepoorten en zware weidepoorten voor allerlei soorten vee. Onze weidepoorten zijn stevig, tijdloos en functioneel en verkrijgbaar in metaal, verzinkt staal en hout.

Landhekken

Toegangspoorten naar een schaap- of geitenweide worden van oudsher ook wel landhek of schapenhek genoemd. Deze lichtgewicht verzinkt stalen weidepoorten kunnen zelfs in een verstelbare uitvoering worden geleverd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw terrein.

Boeren weidepoorten

De zware weidepoorten noemen we boeren weidepoorten. De zware boeren poorten kunnen tegen een stootje, dus ideaal voor wanneer u koeien en paarden houdt. Voor veelzijdig gebruik is deze robuuste toegangspoort voor vele doeleinden toe te passen.

Stalen weidepoorten

Stalen weidepoorten vindt u veel in de uiterwaarden in de Polder. Ze worden gebruikt als tijdelijke toegangspoort of als poorten voor paddocks. Voor schapen, paarden, geiten en koeien is dit de metalen weidepoort!

Meer informatie over weidepoorten

Wilt u meer informatie over weidepoorten voor uw terrein? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. Stuur als u wilt foto's zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de mogelijkheden op uw terrein. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige afrastering van uw buitenruimte.