(0316) 26 81 07
Weide afrastering- zij aanzicht van een veld

Weide afrastering

Hendriks Omheining verzorgt sfeervolle en veilige weide afrastering voor grootvee met ondermeer paarden en koeien, maar ook voor kleinvee zoals schapen en geiten.

Functioneel en mooi

Voor de veiligheid en het woon/werkgenot van uzelf en uw dieren moet weide afrastering voldoen aan verschillende eisen. Dat geldt ook voor de bijbehorende poorten. Daarom inventariseert Hendriks Omheining uw terrein en vraagstuk eerst grondig. We houden daarbij rekening met de indeling van uw terrein, de activiteiten, maar ook met de eigenschappen en het gedrag van uw dieren.

Soorten weide afrastering

Niet elk type weide afrastering is zomaar geschikt voor alle dieren. Paarden kunt u bijvoorbeeld het beste houden binnen een houten weide afrastering, omdat afrasteringen van draad bij losbreken de pezen van het paard onherstelbaar kunnen beschadigen. Hendriks Omheining voorziet in weide afrastering met allure gemaakt van onder andere hout, gaas en draad. Deze kunnen in uw buitenruimte geplaatst worden op allerlei hoogtes en diktes.

Meer informatie over weide afrastering

Wilt u meer informatie over weide afrastering voor uw dieren of perceel? Neem dan contact met ons op of maak online gelijk een afspraak. Stuur als u wilt foto's zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de mogelijkheden op uw terrein. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige afrastering van uw buitenruimte.