(0316) 26 81 07
plaatsing paardenomheining poorten

Plaatsing van paardenomheining of weidepoort

Natuurlijke bochten, moeilijke niveauverschillen, mooie rechte lijnen. Dankzij onze ervaring in het plaatsen van omheiningenpoorten en schuilstallen, mag je erop rekenen dat we de paardenomheiningen en weidepoorten op een professionele manier plaatsen. Als dé selected partner van De Sutter Naturally in Nederland zijn we je graag van dienst. Wel je de omheining of poort liever zelf plaatsen? Dan kan ook, wij leveren hiervoor graag de juiste materialen aan. 

Lasers, sensoren en palentrilmachine

We gaan professioneel te werk bij het plaatsen van de paardenomheiningen en weidepoorten. We gebruiken hiervoor een palentrilmachine, waarmee de we palen muurvast plaatsen, zonder gebruik van beton of cement. De rupsbanden op de machine maken het mogelijk om te werken op elke ondergrond. Met lasers en sensoren zorgen we ervoor dat de palen op exact de juiste positie geplaatst worden. 

Selected partner van De Sutter Naturally

Hendriks Omheining is selected partner voor het plaatsen van De Sutter Naturally omheiningen in Nederland. Met deze samenwerking brengen we nog meer kwaliteit en veiligheid naar veehouders en paardensporters in Nederland. Wilt u meer weten over de omheiningen, poorten en schuilstallen van De Sutter Naturally? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.