(0316) 26 81 07
Piste-omheining massive safety de sutter hendriks omheining

Piste-omheining Massive Safety

Paarden trekken zich soms weinig aan van een weide- of piste-omheining. In een levendige bui rennen ze met elkaar het hele weiland door en een enkeling waagt het om zelfs over de omheining te springen. Als u pech hebt met alle gevolgen van dien, zeker wanneer de omheining niet veilig genoeg is. Daarom maakt De Sutter Naturally, partner van Hendriks Omheining, piste-omheiningen met Massive Safety kenmerk.

Extra veiligheid

Ook wanneer u traint met uw paard is extra veiligheid welkom. Daarom hebben de piste-omheiningen van De Sutter Naturally afgeronde hoeken en zijn alle planken van glad geschaafd en geimpregneerd grenen. Scherpe schroeven en moeren zijn afwezig en vervangen door pen gat verbindingen.

Onderhoudsvrij

De piste-omheining van De Sutter lijn Massive Safety zijn onderhoudsvrij en gemaakt van geimpregneerd hout. U kunt kiezen uit groen geimpregneerd grenenhout en gecreosoteerd grenenhout. Bij gecreosoteerd hout wordt het hout wordt eerst in de oven, bij ongeveer 125 graden Celsius, gedroogd en daarna geïmpregneerd. Zo wordt het product tot ver in het product gezogen. Het hout van de Massive Safety piste-omheining heeft een zeer lange levensduur en daardoor geven we u tot wel 20 jaar garantie.

In diverse hoogtes verkrijgbaar

De piste-omheining Massive Safety kunt u bestellen in 3 hoogtes:

  • 75 cm hoogte met 1 horizontale plank + topbalk
  • 1,20 meter hoogte met 2 horizontale planken + topbalk
  • en 1,40 meter hoogte met 2 horizontale planken + topbalk

Meer informatie over piste-omheining Massive Safety

Wilt u meer weten over piste-omheining Massive Safety van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact op met Hendriks Omheiningen.