(0316) 26 81 07
piste-omheining de sutter hendriks omheining

Piste-omheining Dressuurring

Gepoetste laarzen, een kraakwitte rijbroek, een dressuurrok, hoedje en een glanzend paard; Elke wedstrijd verzorgen dressuurruiters hun paarden en zichzelf tot in de puntjes om zo volledig in stijl de dressuurring te betreden. Daar past natuurlijk een piste-omheining bij die net zo stijlvol is als de combinatie die de ring inrijdt. Met piste-omheining van De Sutter Naturally.

Hoge kwaliteit dresuuromheining

De piste-omheining van onze selected partner De Sutter naturally passen bij stijlvolle paardenliefhebbers. We leveren permanente dressuur omheining van glad geschaafde palen en planken van natuurlijk (hard)hout. De palen van deze dressuurpiste-omheining zijn stevig verankerd in de grond en daarmee stevig, stijlvol, veilig en onderhoudsvrij. Geniet van tot wel 30 jaar garantie op het materiaal. De Sutter Naturally piste-omheiningen zijn afgeleid van de Square Safety weideomheining of de Royal Tropic omheining.

Trainen in stijl

Heeft u een dressuurstal, hippisch centrum of rijdt u in een privé-omgeving regelmatig dressuur? Ook dan is piste-omheining van De Sutter Naturally perfect voor u, want deze permanente omheining is geschikt voor trainingen en evenementen. Stap over van losse witte hekjes naar permanente piste-omheining. Combineer deze hekwerken met een goede dressuurbodem en de basis voor succes is gelegd.

Meer informatie over piste-omheining dressuurring

Wilt u meer weten over piste-omheining dressuurring van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact op met Hendriks Omheiningen.