(0316) 26 81 07
Paarden omheining square de sutter hendriks omheining

Weide-omheining Square

U wilt op een veilige en onbezorgde manier uw paarden in de wei laten lopen en de gevolgen van een valpartij of onderlinge gekdoenerij graag verkleinen. Een weide-omheining van De Sutter Naturally maakt het mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de weide-omheining Square, deze is haast onverwoestbaar en houd je paarden veilig binnen de weide. Partner van De Sutter Naturally, Hendriks Omheiningen, plaatst deze omheiningen bij u op locatie binnen Nederland. 

Sterk en mooi

De weide-omheining van De Sutter Naturally zijn gemaakt van sterk geimpregneerd grenen. De planken hebben afgeronde hoeken en zelfs bij de montage komt geen enkele scherpe schroef kijken. Alles wordt met de houten staanders van 12x12 cm bevestigd via een pen gat verbinding.

Geheel onderhoudsvrij

De weide-omheining van De Sutter lijn Massive Safety zijn onderhoudsvrij en gemaakt van geimpregneerd hout. De Sutter maakt omheiningen uit gecreosoteerd grenenhout. Bij gecreosoteerd hout wordt het hout wordt eerst in de oven, bij ongeveer 125 graden Celsius, gedroogd en daarna geïmpregneerd. Zo wordt het product tot diep in de planken en staanders gezogen. Het hout van de Massive Safety weide-omheining heeft een zeer lange levensduur en daardoor geven we u tot wel 20 jaar garantie.

In diverse hoogtes verkrijgbaar

De weide-omheining Square Safety kunt u bestellen in 4 hoogtes:

  • 120 cm hoogte met 2 planken
  • 120 cm hoogte met 3 planken
  • 140 cm hoogte met 3 planken
  • en 160 cm hoogte met 4 planken

Meer informatie over weide-omheining Square Safety

Wilt u meer weten over weide-omheining Square van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact op met Hendriks Omheiningen.