(0316) 26 81 07
paardenomheining royal tropic de sutter hendriks omheining

Weide-omheining Royal Tropic Safety

Ontdek de weide-omheining Royal Tropic Safety met een doorlopende toprail. Deze omheining heeft geen uitstekende elementen en dat maakt deze omheining anders dan andere omheiningen. Gebruik de Royal Tropic Safety omheiningen voor uw weides, maar ze zijn ook perfect geschikt als omheining voor springpistes.

Extra veiligheid

Het uitblijven van uitstekende elementen zorgt ervoor dat deze omheining extra veilig is voor ruiter en paard. In plaats van schroeven en nagels te gebruiken, zijn de balken van deze omheining verbonden via pen gatverbindingen aan extra sterke hardhouten staanders van 10x10 cm dikte. 

Kwaliteitsomheiningen van hardhout

De naam Royal Tropic Safety zegt het al: Het gaat hier om een hardhouten omheining van duurzaamheidsklasse 1. Het hout vergrijst door de jaren en dat geeft het een authentiek effect. Combineer het hekwerk met een van de De Sutter weidepoorten. Met een Royal Tropic Safety omheining hebt u geen onderhoudswerkzaamheden, maar wel een garantie op het hout van 30 jaar.

In diverse hoogtes verkrijgbaar

De weide-omheining Royal Tropic Safety kunt u bestellen in 4 hoogtes:

  • 120 cm hoogte met 2 planken
  • 120 cm hoogte met 3 planken
  • 140 cm hoogte met 3 planken
  • en 160 cm hoogte met 4 planken

Meer informatie over weide-omheining Royal Tropic Safety

Wilt u meer weten over weide-omheining Royal Tropic Safety van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact op met Hendriks Omheiningen.