(0316) 26 81 07
Omheining Massive de sutter hendriks omheining

Weide-omheining Massive Safety

Paarden trekken zich soms weinig aan van een weide-omheining. In een levendige bui rennen ze met elkaar het hele weiland door en een enkeling waagt het om zelfs over de omheining te springen. Als u pech hebt met alle gevolgen van dien, zeker wanneer de omheining niet veilig genoeg is. Daarom maakt De Sutter Naturally, partner van Hendriks Omheining, weide-omheiningen met Massive Safety kenmerk.

Extra veiligheid

De weide-omheiningen van De Sutter Naturally hebben afgeronde hoeken en zijn gemaakt van glad geschaafd en geimpregneerd grenen. De rond gefreesde palen van 14 centimeter diameter garanderen een absolute sterkte. Scherpe schroeven en moeren hebben we vervangen door pen gat verbindingen. De planken schuiven door de palen. Dit creëert een bijzonder solide verbinding zonder gevaarlijke nagels of schroeven voor mens en dier.

Onderhoudsvrij

De piste-omheining van De Sutter lijn Massive Safety zijn onderhoudsvrij en gemaakt van geimpregneerd hout. U kunt kiezen uit groen geimpregneerd grenenhout en gecreosoteerd grenenhout. Bij gecreosoteerd hout wordt het hout wordt eerst in de oven, bij ongeveer 125 graden Celsius, gedroogd en daarna geïmpregneerd. Zo wordt het product tot ver in het product gezogen. Het hout van de Massive Safety piste-omheining heeft een zeer lange levensduur en daardoor geven we u tot wel 20 jaar garantie.

In diverse hoogtes verkrijgbaar

De piste-omheining Massive Safety kunt u bestellen in 4 hoogtes en met 2 tot 4 planken:

  • 120 cm hoogte met 2 horizontale planken
  • 120 cm hoogte met 3 horizontale planken
  • 140 cm hoogte met 3 horizontale planken
  • en 160 cm hoogte met 4 horizontale planken

Meer informatie over weide-omheining Massive Safety

Wilt u meer weten over weide-omheining Massive Safety van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact op met Hendriks Omheiningen.