(0316) 26 81 07
jeroen hendriks diderik corts

Jeroen Hendriks en Diderik Corts nemen Hendriks Omheining over

Didam, Juni 2017 - Hendriks Omheining is volop in beweging. Na de overname van Jan Arts Omheiningen door Jeroen Hendriks in 2011, is het bedrijf, mede dankzij de hulp van de vorige eigenaar Jan Arts, verder gegroeid. De laatste jaren wordt er steeds meer samengewerkt met zusterbedrijf Hendriks Hoveniers.

Via dit nieuwsbericht willen wij u informeren over de bedrijfsovername bij zowel Hendriks Omheining als Hendriks Hoveniers. Jeroen Hendriks en Diderik Corts gaan beide bedrijven samen leiden.

Jeroen was sinds de overname van Jan Arts Omheiningen al eigenaar van het tot Hendriks Omheining omgedoopte bedrijf. Hij gaat de leiding nu sámen oppakken met Diderik Corts, terwijl Jan Arts hier werkzaam blijft.

Diderik is al veertien jaar bedrijfsleider en het creatieve brein bij Hendriks Hoveniers. Hij gaat samen met Jeroen óók Hendriks Hoveniers leiden. Beiden nemen de aandelen over van mede-eigenaar en oprichter Hans Hendriks, die na de bedrijfsovername nog wel werkzaam blijft voor het familiebedrijf.

Wat er voor u verandert? Niet veel! De naam Hendriks staat voor kwaliteit. Die lijn trekken we de komende jaren bij zowel Hendriks Omheining als Hendriks Hoveniers door. Beide bedrijven gaan van elkaars expertise profiteren. We zullen op alle fronten innovatief zijn. Of het nu gaat om hekwerken of hindernissen, een groot landschappelijk project of om de advisering voor een hippisch terrein. We maken overal iets moois van.