(0316) 26 81 07

Houten tuinpoorten

Sluit de omheining van uw terrein af met een exclusieve houten tuinpoort. Hendriks Omheining levert houten tuinpoorten en bijbehorende hekwerken voor privé tuinen, landgoederen en voor bezitters van groot- en/of kleinvee.

Maak uw entree

Maak van de toegangspoort van uw oprit naar uw voordeur een unieke entree; kies voor houten tuinpoorten van Hendriks Omheining. We verzorgen maatwerk poorten van onder meer hardhout, geautomatiseerd en manueel, in diverse vormen, stijlen en hoogtes. De hardhout soorten die onze Belgische leverancier gebruikt gaan het ‘trekken’ van poorten tegen en geven uw poort meteen een luxe uitstraling. 

Kies voor een stijl die bij u past

Houdt u van strak, sierlijk of juist de Engelse stijl? Met onze poorten houden we rekening met de omgeving van uw terrein en omheining. Door de nauwe samenwerking met de tuin- en landschapsarchitecten van Hendriks Hoveniers maken we van elk terrein een bijzonder en sfeervol geheel.

Meer informatie over houten tuinpoorten

Bent u geïnteresseerd in een houten tuinpoort voor uw tuin, landgoed, tuinweide of moestuin? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Stuur als u dat prettig vindt foto's mee zodat we alvast kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor uw terrein.