(0316) 26 81 07
Zij aanzicht Houten omheining

Houten omheiningen

Bent u op zoek naar houten omheiningen? Bijvoorbeeld een mooie houten omheining voor bijvoorbeeld uw tuin, weide of paardenbak? Hendriks Omheining levert en plaatst houten omheiningen in alle soorten en maten en voor diverse toepassingen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland voor onder meer de paardensport en de grootvee- en kleinveehouderij.

Bij Hendriks Omheining kunnen we houten omheiningen leveren voor alle toepassingen. Wat te denken van een veilige en stevige rijbakomheining voor uw paddock, rijbak of rijpiste? Of een mooie, duurzame houten omheining - eventueel met houten weidepoort - voor uw paardenweide of wellicht voor uw weiland waarin uw kleinvee of grootvee graast? Maar ook voor een elegante en sfeervolle omheining voor uw tuin of perceel kunt u bij Hendriks Omheining terecht. En naast houten omheiningen leveren wij ook afrastering, poorten, hekwerken en andere soorten omheining. Bij Hendriks Omheining kunt u alle kanten op.

Welke type houten omheining kiest u?

Hendriks Omheining levert een 2-laags of 3-laags houten omheining met dwarsliggers gemaakt van latten of ronde balken. Voor welk type omheining u kiest zal voornamelijk afhangen van de toepassing waarvoor u de houten omheining wilt gaan gebruiken. Als u er nog niet helemaal over uit bent, dan denken we graag met u mee over de meest effectieve en mooie oplossing voor uw situatie. Hendriks Omheining levert houten omheiningen met:

  • vierkante palen met latten;
  • ronde palen met ronde liggers;
  • vierkante palen met halfronde liggers;
  • een bevestigingsmethode met doorsteek of opschroef;
  • paalkopafwerkingen met een diamantkop of zadelkop.

Welke houtsoorten gebruikt Hendriks Omheining?

Hendriks Omheining levert houten omheiningen in alle soorten en maten. In overleg met u kiezen we de best passende houtsoort voor een veilige, praktische en sfeervolle omheining. Wij maken uw omheining met de grootst mogelijke zorg en gebruiken daarvoor hoogwaardige materialen. De houtsoorten die wij gebruiken zijn:

  • ge├»mpregneerd grenen;
  • hardhout;
  • gebrand hout;
  • kastanje hout.

Dit zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige houtsoorten die langdurig mooi blijven of juist heel mooi verouderen. Ook leveren we diverse luxe houten omheiningen in gecreosoteerde en duurzame uitvoeringen.

Ruime keus in houten omheiningen

Maak uw keuze uit drie types piste omheiningen; omheiningen met extra veiligheid, met duurzaam hardhout en doorlopende omheiningen. Elk model garandeert een authentieke landelijke uitstraling die past bij de omgeving van uw erf:

Selected partner van De Sutter Naturally

Hendriks Omheining is voor de Nederland de selected partner van De Sutter Naturally omheiningen. Wij zijn daarmee de enige partij in Nederland die deze kwalitatief hoogwaardige omheiningen voor veehouderij en paardensport mag plaatsen. Ook in Nederland zien we dat de vraag naar topkwaliteit producten met aandacht voor veiligheid voor mens en dier toeneemt. De Sutter Naturally producten hebben geen schroeven of spijkers, waarmee de kans op gevaarlijke situaties zoveel mogelijk wordt verkleind. Met deze samenwerking brengen we nog meer kwaliteit en veiligheid naar veehouders en paardensporters in Nederland. Als Selected Partner kunnen wij u helpen met ieder vraagstuk op het gebied van omheiningen, poorten en schuilstallen.

Meer informatie over houten omheiningen?

Wilt u meer informatie over houten omheiningen. Neem dan contact met ons op of maak online gelijk een afspraak. Stuur zo mogelijk foto's, zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de weidegrond om uw erf. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Met deze unieke combinatie zorgt Hendriks Hoveniers in overleg met u voor een sfeervolle, praktische en veilige houten omheining van uw buitenruimte als eindresultaat.