(0316) 26 81 07

Hendriks omheining Selected Partner van De Sutter Naturally

Hendriks Omheining en het Belgische De Sutter Naturally Gates & Fencing hebben een overeenstemming bereikt om de Nederlandse professionele en particuliere paardensportmarkt samen te bedienen. Hendriks Omheining is daarmee de enige Selected Partner van De Sutter Naturally in Nederland. De Sutter Naturally levert duurzame omheiningen, poorten, afrasteringen en hekwerken van hoogwaardige duurzame houtsoorten voor paardensporters en particulieren. 

Voor paardensporters is de veiligheid van de dieren essentieel. Daar speelt De Sutter Naturally handig op in. Met een specifieke productiemethode waarbij geen schroeven of spijkers worden gebruikt en gevaarlijke elementen zoveel mogelijk vermeden worden, is het bedrijf in 40 jaar de marktleider op het gebied van omheiningen in Europa geworden. Hendriks Omheining, gevestigd in Didam, levert afrastering, poorten, hekwerken en andere omheining voor de professionele paardensport en particulieren. Het bedrijf hanteert een werkwijze waarbij de mooiste kanten van het terrein benadrukt worden en tegelijkertijd de veiligheid van de gebruikers en dieren voorop staat. Een perfecte combinatie dus. 

Twee familiebedrijven

Jeroen Hendriks, samen met Diderik Corts eigenaar van Hendriks Omheining vertelt: “We zijn erg blij dat we Selected Partner van De Sutter Naturally in Nederland zijn. Hiermee kunnen we hoge kwaliteit omheiningen leveren aan onze klanten. Bij de Sutter Naturally werken vakmensen die veel verstand hebben van hout, we kunnen daarnaast snel met ze schakelen. Onze samenwerking is extra bijzonder omdat onze twee organisaties iets gemeen hebben. Net als ik heeft ook Jeffrey de Sutter de organisatie nog niet zo lang geleden van zijn vader overgenomen, dat schept een band en we kunnen onze gezamenlijke expertise op het gebied van hout en de paardensport inzetten”