(0316) 26 81 07
Hendriks Omheining op The Dutch Masters

Hendriks Omheining op The Dutch Masters

Hendriks Omheining op The Dutch Masters

Hendriks Omheining is van 14 t/m 17 maart aanwezig op The Dutch Masters 2019 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. The Dutch Masters is een internationaal topevenement in de paardenwereld en maakt onderdeel uit van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. U bent van harte welkom in de beursstand van Hendriks Omheining (stand 14 in de entreehal) op dit prachtige evenement.

The Dutch Masters

The Dutch Masters is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop. Het evenement biedt vier dagen lang (van donderdag 14 t/m zondag 17 maart) een uitgebreid springprogramma met de Rolex Grand Prix op zondagmiddag als spectaculaire afsluiter. Ook de nationale en internationale top dressuurruiters geven acte de présence in de Brabanthallen. Hoogtepunt is de FEI Dressage World Cup Freestyle op zaterdagmiddag.

Hendriks Omheining

Ook dit jaar is Hendriks Omheining weer met een mooie stand aanwezig op de The Dutch Masters. Hendriks Omheining levert en plaatst houten omheiningen in alle soorten en maten en voor diverse toepassingen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland, onder meer voor de paardensport. Wat te denken van een veilige en stevige rijbakomheining? Of een mooie, duurzame houten omheining - eventueel met houten weidepoort - voor uw paardenweide? Maar ook voor een elegante en sfeervolle omheining voor uw tuin of perceel kunt u bij Hendriks Omheining terecht. Dus of u nu op zoek bent naar een omheining voor uw stoeterij of uw privéwoning; bij Hendriks Omheining bent u aan het juiste adres.

Partner van De Sutter Naturally

Hendriks Omheining is voor de Nederland de selected partner van De Sutter Naturally omheiningen. Wij zijn daarmee de enige partij in Nederland die deze kwalitatief hoogwaardige omheiningen voor de paardensport en veehouderij mag plaatsen. Met deze samenwerking brengen we nog meer kwaliteit en veiligheid naar paardensporters en veehouders in Nederland. Als Selected Partner kunnen wij u helpen met ieder vraagstuk op het gebied van omheiningen, poorten en schuilstallen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie wat Hendriks Omheining voor u kan betekenen? Kom dan vooral langs bij onze beursstand tijdens The Dutch Masters voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken dan graag de mogelijkheden met u. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via info@hendriksomheining.nl of +31 (0) 316 26 81 07 voor een afspraak op een ander moment.